viernes, abril 21, 2006

THE YOUNG ONES

ELS JOVES,

Probablement la meva serie d'humor preferida de tots els temps, aquesta i els millors capítols de la recentment finalitzada Siete Vidas.

És directe, radical, exagerada, irreverent, esperpèntica i salvatge, però a la vegada increiblement original, cínica i el reflex d'un moment en el que a Anglaterra convivien l'ideari retro i ranci de la realesa d'Isabel, Diana i Carles, el braç de ferro de Margaret Tatcher i els moviments anarquistes i punks liderats pels Sex Pistols o The Clash. Els Beatles i les seves còpies ja estaven mortes i la societat es revelava d'allò convencional, del que tocava, i es reinventava per a oferir una nova òptica del que estava passant pel cap dels sectors treballadors farts de tanta hipocresia i soberbia imperialista.

La BBC defineix la seva serie com a "A mad, helter-skelter, rude, awesomely violent, unpredictable, swaggering, staggering, joyously infantile, exhilarating steamroller of a sitcom, The Young Ones provided the breakthrough for the new generation of aggressive and forthright 'alternative' comedians.", res més apropiat.

Aquí us poso un petit fragment, totalment representatiu del que es pot trobar en els només 12 capítols gravats, avui un dodecàleg de culte.



També podeu veure tot un capítol senser, en anglès, picant Aquí.

A disfrutar!

ReciclatoR

No hay comentarios: