sábado, octubre 22, 2005

VENEN LES NOVES GENERACIONS...


Mentre uns s'entretenen amb l'Estatut i el difunt Plan Ibarretxe, uns altres van fent via i no perden el temps, és a dir, inverteixen el temps en viure. Que si nació, estat, país, regió o com li vulguin dir, en el fons sóm el que sóm, ho anomenin com ho anomenin. El que els preocupa realment és qui remena les cireres, qui i com reparteix el que es recauda, i la resta són floritures que conformen les variacions sobre el mateix tema que no fa res més que de cortina de fum.

Sempre m'ha meravellat aquesta actitud altruística que semblen presentar els polítics quan decideixen invertir part dels seus esforços organitzant la vida dels ciutadans. Existeix la vocació de servei en la política? Hi ha altres interessos que, tot i que no els reconeixen, no deixen d'aflorar en cada una de les declaracions que emanen de les seves boques? i el 3%?

Si pensem que d'aquí 50.000 milions d'anys el Mediterrani estarà sec pèrquè la placa africana haurà comprimit l'europea aixecant muntanyes de més de 1.000.000 cm, i no haurem tingut més remei que redefinir les fronteres si encara estem aquí (com a espècie), llavors ens adonem que els polítics, a més d'aprofitar-se dels nostres quartos, fan demagògia intentant definir una identitat que des de fa temps ens pertany i personalment tinc bastant clara.

Penso que el realment important passa per viure conseqüentment i respectuosament amb l'entorn, entenent entorn partint des d'un mateix, passant per la família, els amics, els no amics, els enemics, i per extensió la natura, atmosfera, estratosfera, ionosfera i univers.

I com no, divertir-se tocant la guitarra.

RecLamation

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hurricane factfile
Thousands of people are feared to have died - most of them in New Orleans - after Hurricane ... POLITICAL FALLOUT Hurricane relief chief replaced The official overseeing the Hurricane Katrina relief operation has been relieved of his duties by the White House, despite being lauded by President George W Bush.
Everyone used to read books but now they just go to the movies or rent a DVD. I recommend you visit http://www.marcella.cc for a unique experience you will not soon forget.

Arthur dijo...

He conocido pocos políticos generosos, pocos que defiendan los intereses de los ciudadanos que les votan. El sistema electoral español, tanto el del estado como el de todas sus comunidades autonomas deja en manos del aparato de los partidos la designación de la mayoría de los diputados que nos representan. Por ejemplo, el número cuatro de la lista del PSOE por Madrid tiene asegurada su plaza de diputado; el numero dos de la lista de CiU por Barcelona tiene tambien su plaza asegurada; los numeros uno del PSOE o del PP por cualquier provincia tienen asegurada su plaza y así podríamos comprobar que de 400 diputados las plazas realmente en disputa no son más de cincuenta o sesenta. Mientras esto no cambie las cosas seguiran como hasta ahora...

Claro que, a pesar de todo, mañana volverá a salir el Sol y eso es lo más importante.